On els desitjos es fan manualitat

dilluns, 25 de gener del 2010

Saquet pel cotxet

Doncs em semblava que els saquets que venen pels cotxets eren massa gruixuts, perque és clar jo a la Marta encara que vagi al saquet, ja la trec prou abrigada, i va ser casualitat que em va sortir del fons de l'armari una manta polar de color taronja pel sofà que no haviem usat mai, i vaig pensar.... caram, és del mateix color que el cotxet, si li faig un saquet amb els biaixos marrons, quedarà perfecte amb el cotxet....Vaig comprar tovallola taronja, biaixos i cremallera gran marró....i aquest és el resultat:

Els pitets personalitzats

Doncs són pitets amb dues cares de plàstic i a l'interior un disseny amb feltre i el nom del nen, tot personalitzat, perque els menuts mengin la mar de gust. Es posen amb gometa, així ells mateixos amb una miqueta de pràctica se'l posen solets.

Aquí en teniu alguns dels últims que he fet:

Bosseta per l'escoleta, reciclant

La Marta aquest any ha començat a l'escoleta, i la mare li ha fet la bosseta exàctament al tamany de la llibreta, perque sigui prou petitona perque ella la pugui dur posada.

Està feta reciclant tela d'un protector per la cuna que ens van passar però que no ens combinava amb l'habitació de la Marta.
Les lletres les he posat amb un retolador amb purpurina de la merceria. Es pot rentar i les lletres no marxen.

dilluns, 18 de gener del 2010

Pinsa per subjectar les joguines

Uns dies després de fer el tió plovia i vam sortir a passejar. Sempre que plou, per sortir a passejar, porto la meva Martona a la bandolera d'anelles perque és molt mes pràctic dur el paraigües sense empènyer cap cotxet. I la Marta, amb tot el seu geni quan vaig voler deixar la nova nina de drap a casa, em va dir "no, no, no..." doncs au a coll nina i Marta i al carrer, però amb la mala sort que tot just sortir la pobra nina va caure i es va embrutar tota!

Vaig pensar... d'avui no passa que faig una pinsa subjecta joguines! Uns dies després aquest és el resultat:I aquesta per una amiga:

dissabte, 16 de gener del 2010

Pitet deluxe














Doncs he inventat una forma de pitet, i aquesta és una prova que vaig fer a conjunt amb una bandolera. Realment em va costar bastant cosir el biaix a la part superior.

dijous, 14 de gener del 2010

La disfressa de tomaquet

Vaig estar buscant per internet disfresses de tomàquet per inspirar-me i vaig trobar un fotògraf espectacular en Tom Arma, i mes concretament em vaig inspirar amb la seva taronja.


Pastis de panyals

Quin millor regal per qui té un segon fill?
Ho vaig fer per un company de feina.